Controller = pedicure
Schimmelnagels

Schimmel nagels


U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels, voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan want Beautysalon margit heeft een methode om lelijke teennagels te behandelen. Hiervoor gebruik ik in mijn praktijk een pedique-gel van NCM Een cosmetische teennagelcorrectie met deze gel geeft fantastische resultaten. Door de ontwikkeling van dit moderne materiaal kunnen teennagels gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat ze er weer esthetisch mooi en goed verzorgd uit zien.


op de 4 personen in Nederland heeft last van schimmelnagels, de meesten schamen zich hiervoor.#schimmelnagel #pedicurebehandeling #shoefresh Er is een oplossing!


Beautysalon Margit heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van mycose (schimmel) nagels. Wij kunnen u de oplossing bieden voor uw lelijke ontsierde schimmelnagels. Deze methode heeft gegarandeerd een FANTASTISCH resultaat!!


Tijdens de behandeling worden uw schoenen ontdaan van schimmels en bacteriën. U bent na de behandeling ervan verzekerd dat u met schimmelvrije en mooie voeten de deur uit gaat.


Array
(
    [0] => pedicure
    [1] => schimmelnagel
)